Denne hjemmeside bruger cookies til den bedst mulige levering af vores tilbud. Detaljerede oplysninger findes i vores Privatlivspolitik

Om os

Adept Water Technologies

Vi er en miljøteknisk virksomhed i hurtig stigende vækst. I efteråret 2007 introducerede vi succesfuldt BacTerminator produkter til kunder i både Danmark og andre Europæiske lande. Siden da har AdeptWaterTechnologies gennemført en betydelig udvidelse af virksomhedskapitalen hvilket har givet os en solid platform til at styrke væksten samt udviklingen af vores virksomhed.


Mission

Vi gør vand desinfektionen bedre, sikre og grønnere.

Vision

Vi vil bidrage med at forbedre vand resourcer og vand kvalitet gennem desinfektion.

Værdier

Drevet af ønsket om at løse fremtidige udfordringer, forbinder vi mennesker, viden, unik teknologi og skaber bedre, grønnere og sikre vand desinfektion løsninger – alt imens vi stadig driver en profitabel virksomhed for både vores kunder og os.


Ledelse 

Michael Reidtz Wick

Administrerende direktør - Salgskontakt
Email: mrw@adeptwatertech.com
Mobil: +45 5164 3636
Tel.: +45 8870 8526
 

Bestyrelse

Preben Tolstrup

Preben Tolstrup, bestyrelsesformand, administrerende direktør i Precaso. Preben Tolstrup har tidligere været administrerende direktør i Logstor A/S, direktør i FLS Group og administrerende direktør i Alstom Power’s globale miljø aktiviteter.

Nils Christian Foss

Nils Christian Foss beskæftiger sig med at udvikle en række nystartede virksomheder som en privat venture kapitalist. Han var tidligere Marketing Director i Oticon, Formand for en SW virksomhed og management konsulent i McKinsey & Co. Han sidder i bestyrelsen i ni teknologi baserede virksomheder i både Danmark og i udlandet. Han har en MBA fra Harvard Business School.

Jesper Bo Hansen

Jesper Bo Hansen er administrerende direktør i Catella Property Danmark A / S. Jesper Bo Hansens baggrund er i ejendom og corporate finance. Han har besiddet forskellige stillinger, herunder administrerende direktør for Capitalforum, skandinaviske Securities, og Joint leder af Property Division Baltica Finans.

Thomas Lund

Thomas Lund er adm. direktør og ejer af Dansk Teknologi A / S, som er en strategisk partner for Adept Water Technologies. Dansk Teknologi er involveret i rådgivning og innovation til mekaniske teknologier. Thomas Lund har givet præsentationer på en lang række internationale konferencer og er forfatter til flere bøger. Desuden arbejdede han aktivt i uddannelse og forskning i en årrække og har været medlem af bestyrelsen i Grundfos.

Henrik Frederiksen

Henrik Frederiksen er direktør i Mercandia Invest A / S, storaktionær i Matas i 40 år, skibsreder i rederiet "ZAR" og bestyrelsesmedlem i Skibsreder Per Henriksen og Hustru Foundation.


Adept som arbejdsgiver

Adept Water Technologies arbejder med at udvikle forretningen og virksomheden grundlag af sin teknologi og produkter med stort markedspotentiale og et stærkt kapitalgrundlag. Vi bruger vores medarbejdere, processer og teknologi til at skabe effektive løsninger til vores kunder. Dette betyder at vi kan også tilbyde gode karrieremuligheder med spændende udfordringer og udviklingsmuligheder.
 

Uopfordrede ansøgninger:

Vi altid på udkig efter nye talenter. Hvis du har kompetencer inden